söndag 5 oktober 2008

Hopprep och ljuslyktorUnder helgens besök hos min syster var besök i stadens alla inredningsbutiker ett självklart inslag. Detta fina hopprep blev resultatet av helgens utflykter.


Ett hett tips - dessa lyktor köpte jag på IKEA. När jag köpte dem var de fyllda med stearin - vaniljedoftande sådan. Jag är inte så förtjust i alltför mycket doft på ljus, så jag tog ur stearinklumpen ur glasen och satte istället i den större varianten av värmeljus - detta blev resultatet.

5 kommentarer:

tre nyanser av vitt sa...

Hej
åh ett sånt hopprep vill jag oxå ha, superfint! Jasså gillar du inte ikea vaniljljus jag tycker de doftar underbart lagom vaniljigt men kan bara ha ett vanilj ljus igång och sen får resten av ljusen vara vanliga annars blir det för stark doft.
Ha de gott Marie

Helena sa...

Så fina lyktor, jag som var på Ikea igår!! Fick i alla fall med mig en massa värmeljus och vanliga stearinljus hem/ Kram Helena

Mitt vita hem sa...

Mysig blogg du har, jättefint hem.
Jag fullkomligt slukar doftljus, men det får inte vara för stark eller för "konstgjord" doft. Jag köpte de rosa och bruna doftljusen på IKEA sist och det var lagom doft på dem.
Trevlig helg!!
Kram Heidi

Drömmar och verklighet sa...

Mysigt med små ljuskällor.

Viveka i Bläckhornet sa...

He hopp, med hopprepet;)

Vill också ha ett sånt. Såg att Betty´s sålde, får nog ringa dit.

Jag är alldeles galen i vaniljdoft. Hos mig finns nästan bara det.

Ha det bra /Viveka