lördag 22 november 2008

Välkommen in i köket

Det senaste har jag främst fokuserat på köket när det gäller inredning. Ett gammalt bord målades och de gamla trästolarna fick också de smaka på den vita färgen... Förutom det vita finns det ett och annat inslag av blått i köket. Detaljer - tex blommorna på tallrikarna och servetterna har en lantlig blå ton.
Det känns som om det har blivit en helt annan rymd i köket efter det att det tidigare runda bordet bytts ut mot det nu mer rektangulära. Det runda bordet tog bara en massa plats och det fick inte plats speciellt många runt det. Tanken är här att det ska placeras en gammal vit kökssoffa till vänster - då kan det få plats upp till 6 personer runt bordet. Det gäller att hushålla med utrymmet när man inte har det största av kök!

Den fina vattenkannan är köpt i en lokal inredningsbutik. Suktade ett tag efter den, innan jag tillslut fick tummen ur och gick och köpte den.


4 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Gomorron!
Ja så fint det blev. Vi har också en vit kökssoffa. Den är populär för alla. Ryms många vid middag och skön att vila i.

Ha en bra dag

Kram Viveka

Vitt och nött sa...

va fint du har de i köket!
kökssoffa är helt underbart, man får plats många å bra förvaringsutrymme. å vi som bor så litet är det super!
Kram!

Viola sa...

God morgon, vilken härlig blogg jag halkade in på i snöyran, här är rikftigt snökaos nu på måndagsmorgonen, så fint det blev i köket, nu måste jag kolla igenom mera vad som hänt på denna blogg, hälsar på så gärna igen, ni få så gärna hälsa på om ni har lust, ha en bra dag, kram VIOLA

Helena sa...

Heeej!
Så fint du gjort i köket, mönstret på servetterna skulle jag vilja ha på en fond vägg i sovrummet...
Ha en mysig första advent! Nu ska vi kura ned oss i soffan/ Kram Helena